Project Description

Warme cinnamon-banaan havermout

1 portie
Bereidingstijd: 10 min

Ingrediënten

  • 30-40g havermout
  • 200ml zuivelvrije melk (amandelmelk, kokosmelk, havermelk)
  • 1 banaan
  • 2tl kaneel
  • Toppings:
    Lijnzaad (zelf malen)
    Chiazaad (zelf malen of opwellen in water)
    Noten
    Hennepzaad
    Pitten en zaden

Bereidingswijze

  1. Voeg de havermout en zuivelvrije melk toe aan een pan. Breng het langzaam aan de kook en laat het een paar minuten zachtjes doorkoken. Voeg de kaneel toe en laat het nog 2 minuten zachtjes doorkoken. Snijd ondertussen de banaan in plakjes.
  2. Giet de havermout in een kom en voeg de plakjes banaan en andere toppings naar keuze toe!

Deze tip scheelt jouw veel tijd:
Het handigste is om deze recepten voor meerdere dagen tegelijkertijd te maken. Je kunt havermout die gemaakt is 4 dagen in de koelkast bewaren.  Maak het recept dus x4 om tijd te besparen (excl. topping).