Project Description

Thaise wokschotel

Heb je zin in een Thais gerecht wat snel bereidt is? probeer deze Thaise wolschotel eens uit. Binnen 15 minuten staat er een heerlijk gerecht op tafel. Dit gerecht is ook glutenvrij.

Recept

Portie: 2 personen

Bereidingstijd: 15 minuten

Glutenvrij

Ingrediënten

  • 1 biefstuk
  • 400 g Thaise wokgroente
  • 1 el Euroma Thaise kruiden wokgroente
  • 200 ml kokosmelk light
  • 1 el seroendeng
  • Koriander
  • 150 g rijstnoedels (deze zijn glutenvrij)
  • 1 el vissaus
  • ½ el olijfolie of room/kokosolie

Bereiding

  1. Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  1. Verhit de grillpan. Bestrijk de biefstukken met de helft van de olie en bestrooi eventueel met zout. Gril de biefstukken 4-5 min. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie of een deksel.
  1. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok. Voeg de wokgroente en de Thaise kruiden toe en roerbak 3 min. op hoog vuur. Voeg de kokosmelk en vissaus toe en roerbak nog 3 min.
  2. Verdeel de mie over 4 kommen. Schep de groenten met de saus erop. Snijd de biefstukken in dunne plakjes en leg op de groenten. Bestrooi met de seroendeng en koriander.

Op zoek naar een ander Thais gerecht? Probeer deze overheerlijke Thaise groene curry eens uit!