Project Description

 

Spaghetti met zalm en courgette

Wie houdt er niet van spaghetti, dat ook nog een gezond is? Deze heerlijke spaghetti met zalm en courgette is binnen 15 minuten gemaakt en heeft een makkelijke bereiding.

Recept

Portie: 2 personen

Bereidingstijd: 15 minuten

Glutenvrij

Ingrediëntenlijst

  • 200 gram (glutenvrije) spaghetti
  • 1 courgette
  • 2 moten zalm
  • Eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels zuivelspread light
  • Eetlepel gerapste kaas
  • Dille naar smaak
  • Peper en zout
  • Citroensap

Bereidingswijze

  1. Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Was de courgette en snijd hem in blokjes.
  3. Snijd de zalm in blokjes.
  4. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de courgette enkele minuten.
  5. Roerbak de zalm in een paar minuten mee gaar.
  6. Verdun de zuivelspread met een paar lepels kookvocht van de pasta.
  7. Voeg de zuivelspread en de uitgelekte pasta toe aan de groente met zalm en warm dit goed door.
  8. Maak het gerecht op smaak met peper en royaal klein geknipte dille.
  9. Strooi er aan tafel wat geraspte kaas over en eventueel wat citroensap voor een frisse smaak.

Genieten, Eetsmakelijk!