Project Description
Havermout met framboos
Ben je ook zo gek op havermout al ontbijt? Probeer deze havermout met framboos eens uit! Een makkelijke bereiding en staat zo in de ochtend binnen 15 minuten op tafel. Yummy!
Recept
Portie: 1 persoon
Bereidingstijd: 15 minuten
Lactosevrij | Glutenvrij
Ingrediënten
- 60 g havermout
- 200 ml amandelmelk
- 115 g bevroren frambozen
- 1 tl rauwe cacao
- 1 tl kaneel
- 1 el amandelschaafjes
- 1 tl zelfgemalen lijnzaad
- 1 el kokosrasp
Bereidingswijze
- Verhit 200 ml (amandel) melk in een steelpan en voeg vervolgens 60 gram havermout toe.
- Meng de havermout goed door tot dat het een dikke substantie heeft. Doe dan de helft van bevroren frambozen, kaneel, cacao poeder door de havermout en roer het goed door.
- Doe de havermout in een ontbijtschaaltje en top het af met nog wat frambozen, zelfgemalen lijnzaad, amandelschaafsel en kokosrasp.
Heerlijk, ready to eat!
Ben je op zoek naar meer recepten met havermout? Probeer deze tirami-oats als ontbijt eens uit!