Project Description

Havermout met framboos

Ben je ook zo gek op havermout al ontbijt? Probeer deze havermout met framboos eens uit! Een makkelijke bereiding en staat zo in de ochtend binnen 15 minuten op tafel. Yummy!

Recept

Portie: 1 persoon

Bereidingstijd: 15 minuten

Lactosevrij | Glutenvrij

Ingrediënten

  • 60 g havermout
  • 200 ml amandelmelk
  • 115 g bevroren frambozen
  • 1 tl rauwe cacao
  • 1 tl kaneel
  • 1 el amandelschaafjes
  • 1 tl zelfgemalen lijnzaad
  • 1 el kokosrasp

Bereidingswijze

  1. Verhit 200 ml (amandel) melk in een steelpan en voeg vervolgens 60 gram havermout toe.
  2. Meng de havermout goed door tot dat het een dikke substantie heeft. Doe dan de helft van bevroren frambozen, kaneel, cacao poeder door de havermout en roer het goed door.
  3. Doe de havermout in een ontbijtschaaltje en top het af met nog wat frambozen, zelfgemalen lijnzaad, amandelschaafsel en kokosrasp.

Heerlijk, ready to eat!

Ben je op zoek naar meer recepten met havermout? Probeer deze tirami-oats als ontbijt eens uit!