Marissa Langeveld – Ademwerk

Hi, ik ben Marissa. Ik ben persoonlijk leiderschapscoach met een expertise op het ademwerk. Jouw adem kan zorgen voor meer rust, geluk en gezondheid in je leven. Je lichaam is een zelfreinigend mechanisme. De verbonden ademhaling is een bewezen techniek met bizarre resultaten. Na de +500 ademsessies die ik heb begeleid blijf ik me verbazen over de effecten. Je komt in contact met je gevoelens en emoties door de verbonden ademhaling. Vooral wanneer deze zijn onderdrukt. Vastzittende emoties en pijnlijke herinneringen komen naar boven. Ze worden verwerkt omdat je ruimte geeft aan je gevoelens en emoties. Het is alsof je een ui gaat pellen. Laagje voor laagje kom je dieper bij je kern.

De reden waarom ik coach is vrij simpel. Ik wil je laten ervaren hoe het is om ongeremd je passies na te streven. Om blokkades die jou misschien al vanaf je kindertijd tegenhouden, te doorbreken. Alle opgeslagen spanning, emoties en patronen die we bij ons dragen, is alleen maar ruis op de lijn voor datgene wat je hier te doen hebt. Ik wil zoveel mogelijk ruis bij je weghalen. Zodat jij kan gaan doen waarvoor je bestemd bent. Zodat jij gewoon kan ‘zijn’.

Je kan mijn dienst ook wel zien als een emotionele detox. Alle shit eruit. Zodat je makkelijker kan verbinden met wie jij in de kern bent.

Meer weten? www.marissalangeveld.nl

Michaël van der Berg – Osteopaat

Hallo, ik ben Michaël. Ik was vroeger bioloog en nu osteopaat in Delft. In 2008 had ik last van een hardnekkige sportblessure. Na een paar behandelingen bij een osteopaat was ik klachtenvrij. Dat fascineerde me, dus begon ik in 2013 aan de deeltijdopleiding osteopathie. In 2021 ben ik afgestudeerd.

Wat doet een osteopaat? We behandelen met onze handen het bindweefsel van het lichaam. Bindweefsel zit tussen de organen, bloedvaten, zenuwen en de huid. Het houdt alles bij elkaar, transporteert stoffen en zorgt voor beweging. Als de samenstelling verandert, ontstaat er spanning, met pijn of bewegingsverlies tot gevolg.Het lichaam heeft een zelfherstellend vermogen, maar soms heeft het een duwtje in de goede richting nodig. Dat is wat de osteopaat doet met zachte technieken. Dit stimuleert het zelfherstellend vermogen.

In tegenstelling tot fysiotherapeuten, manueeltherapeuten of chiropractors, richten wij ons op het bindweefsel. Als de kern van je klacht daar zit, kan osteopathie veel verlichting bieden!

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem een kijkje op www.osteomobility.nl!