Latoya Boelé

Welkom lieve lezer. Mijn naam is Latoya en ik ga je helpen om het beste uit jouw gezondheid te halen. Om weer vol met energie te zitten, van je darmklachten af te komen of het laten verdwijnen van je huidklachten.

Jarenlang zat ik niet lekker in mijn vel. Ik had weinig energie, hersenmist, altijd behoefte aan zoetigheid en veel last van acne en eczeem. Regulier kwam ik niet veel verder dan zalfjes smeren. Ik ging op zoektocht naar een natuurlijk aanpak.  En met veel succes! Ik zit lekkerder in mijn vel dan ooit en met deze energie ben ik klaar om jou te helpen.

Ik ben diëtist met een gouden rand. Na de HBO opleiding voeding & diëtetiek ben ik mij namelijk gaan specialiseren in darmtherapie. hormoongezondheid en vruchtbaarheid (man&vrouw). Ik zet graag testen in om disbalansen in jouw lichaam op te sporen. Bijvoorbeeld een microbioomonderzoek of hormonale speekselanalyse. Want meten is weten!

Bij mij kun je onder andere terecht voor:

  • Darmklachten
  • Vruchtbaarheidsproblematiek
  • Huidklachten (acne, eczeem, rosacea)
  • Mentale klachten zoals depressiviteit
  • Vermoeidheid

Verder houd ik van mijn hond Skittle, dansen, wandelen, creatief bezig zijn en de nerd in mij vind wetenschappelijke onderzoeken over gezondheid lezen fantastisch.

Liefs,

Latoya

Lina Rabbani

Mijn naam is Lina, en ik ben hier om samen met jou je gezondheid te optimaliseren en inzicht te krijgen over de oorzaken van jouw klachten. Zodat jij weer lekker in je vel zit. Ik geloof dat ieder lijf anders is, en dus ook andere dingen nodig heeft om zichzelf te kunnen herstellen. Door persoons-gericht te werk te gaan, geef ik jouw inzicht in jouw systemen en kun jij samen met mij aan de slag om deze weer in balans te brengen.

Als Orthomoleculair therapeut bij The Food Hospital bied ik hulp bij:

  • Darmklachten
  • PMS, PCOS en andere hormonale klachten
  • Stress en vermoeidheidsklachten
  • Huidklachten zoals acne, eczeem en vitiligo

Na zelf jaren gekampt te hebben met hormonale klachten, darmklachten en uiteindelijk gediagnostiseerd te worden met de auto-immuunziekte vitiligo, besloot ik op zoek te gaan naar de oorzaak van mijn onverklaarbare klachten. Zo kwam in dan ook terecht bij de Orthomoleculaire voedingsleer, wat mij onwijs veel inzichten heeft gegeven over het zelfhelende vermogen van het lichaam. Door de juiste ondersteuning van voeding, suppletie en een gezonde levensstijl heb ik mijn auto-immuunziekte weer onder controle en voel ik mij weer (hormonaal) in balans.

Als geen ander weet ik hoe het voelt om het vertrouwen in je lijf te verliezen, vooral wanneer de reguliere geneeskunde geen oplossing weet te bieden. Door mijn kennis als orthomoleculair therapeut en persoonlijke ervaring gun ik jou ook om het vertrouwen in jouw lijf weer terug te krijgen, en zo een levensstijl aan te houden die bij jou past en de gezondheid optimaal bevordert.

Dus ben jij er klaar voor om jou gezondheid weer in eigen handen te nemen? En zoek jij iemand die gepersonaliseerd advies kan geven in hoe jouw systemen werken? Wil jij gedag zeggen tegen een constant opgeblazen gevoel, PMS-klachten en je weer fit en energiek voelen?

Maak dan online een afspraak of klik deze link voor een kennismakingsgesprek!

Liefs,

Lina

MAAK EEN AFPSRAAK