ONDERZOEKEN

The Food Hospital gebruikt diverse onderzoeksmethoden. Daarom beoordelen wij vooraf welke van de onderstaande onderzoeken voor jouw behandeling geschikt zijn. Want dat is afhankelijk van jouw hulpvraag.

Dunne darm

 • SIBO ademtest €89,15, inclusief BTW.
Lees hier meer over de ademtest

Dikke darm

 • Uitgebreide darmscreening / ontlastingsonderzoek €369,95, inclusief BTW.
Lees hier meer over het ontlastingsonderzoek

EMB-bloedanalyse

 • Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek €189,- incl. BTW.
Lees hier meer over het EMB-bloedonderzoek

Voedselallergieën en voedselovergevoeligheden

Lijd je aan een chronische klacht die maar niet verdwijnt? Dan kan de oorzaak wel eens een IgG-voedingsallergie (type III) zijn. Typerend voor zo’n overgevoeligheid: de symptomen treden vaak pas na een paar uur op (of zelfs dagen!) na het innemen van een ”trigger food”. Daarom is dit moeilijk te identificeren.

 • Vingerprik op 22 voedingsmiddelen €77,45
 • Vingerprik op 44 voedingsmiddelen €139,94
 • Intraveneus op 90 voedingsmiddelen €227,06
 • Intraveneus op 90 voedingsmiddelen VEGETARISCH €227,06

De prijzen zijn inclusief BTW en medische verwerkingskosten. De vingerprik onderzoeken vinden direct tijdens het consult plaats. Voor de intraveneuze onderzoeken maken wij een afspraak bij één van de prikpunten in Alblasserdam, Dordrecht, Lisse, Haarlem, Hilversum en Nieuw Vennep. Wil je liever een afspraak maken voor een bloedafname bij jou in de buurt en een dag naar keuze? Laat het ons dan weten!

Lees hier meer over de onderzoeken op voedselovergevoeligheden

Hormonen

 • Speeksel-zelftest vrouw plus (cortisol, DHEA, oestradiol, oestriol, progesteron, testosteron) €134,66
  Indicaties: Premenstrueel Syndroom (PMS), PCOS, cyclusproblemen, cyclusgerelateerde stemmingswisselingen en hoofdpijn, gespannen borsten, gewichtstoename (vooral op de buik) of cyclusgerelateerde eetbuien, verminderd libido, depressieve stemmingen, kinderwens, warmteflushes en nachtelijk zweten, slaapstoornissen en angsten/depressies.
 • Speeksel-zelftest man plus (cortisol, DHEA, estradiol, progesteron, testosteron) €134,66
  Indicatie: Bij seksuele functiestoornissen met verminderd libido en erectie, impotentie, moeheid, depressie, gewichtstoename, borstvorming, mannelijke kaalheid (inhammen). Ook zinvol bij bij depressies en slaapstoornissen.
Lees hier meer over de hormoontest
Ja, ik wil graag hulp bij het verminderen van mijn klacht