Vlogs

Vind je video’s kijken veel leuker dan lezen?
Op deze pagina uploaden we video´s die ons geïnspireerd hebben en vlogs die Latoya zelf heeft gemaakt. Zij voorziet je van korte, praktische tips die je kunt inzetten bij verschillende klachten.

Veel kijkplezier!

Schuitemaker heeft kritiek op de medische- en voedingswetenschap en is daarbij ook kritisch over de pers en de politiek vanwege het feit dat dergelijke informatie niet of onvoldoende bij de Nederlander terechtkomt. Zijn onderbouwing is dat zowel de gezondheidszorg als de politiek te veel in de greep zijn van de farmaceutische industrie.

Ziekte is geld, gezondheid levert niets op. Hij trekt een parallel naar de situatie in de financiële wereld. Daar gaat het om geld en niet langer om mensen. In de gezondheidszorg hoort het om uw gezondheid te gaan en niet om uw ziek zijn.

Veel mensen zijn sceptisch over het hebben van tekorten en dat is begrijpelijk, want je hoort er weinig over. Toch komen tekorten  vaker voor dan je denkt en je huid is één van de eerste organen die signalen afgeeft dat je tekort komt.

Ik ging op onderzoek uit. Is er een verband tussen acne en het hebben van tekorten? Dit resulteerde in hele interessante resultaten. De resultaten heb ik voor je samengevat in 3 tips.

Bekijk ze hier!

Als je acne goed wilt aanpakken, moet je zowel van binnenuit als van buitenaf te werk gaan. Samen met Natascha van Huidtherapie Medical Skin Healing behandelen wij mensen met acne, met super goede resultaten. Dit komt omdat Natascha de buitenkant aanpakt en ik de binnenkant!

Ben jij benieuwd naar onze behandelmethode?

Bekijk dan deze tips!