Marissa Langeveld – Ademwerk

Hi, ik ben Marissa. Ik ben persoonlijk leiderschapscoach met een expertise op het ademwerk. Jouw adem kan zorgen voor meer rust, geluk en gezondheid in je leven. Je lichaam is een zelfreinigend mechanisme. De verbonden ademhaling is een bewezen techniek met bizarre resultaten. Na de +500 ademsessies die ik heb begeleid blijf ik me verbazen over de effecten. Je komt in contact met je gevoelens en emoties door de verbonden ademhaling. Vooral wanneer deze zijn onderdrukt. Vastzittende emoties en pijnlijke herinneringen komen naar boven. Ze worden verwerkt omdat je ruimte geeft aan je gevoelens en emoties. Het is alsof je een ui gaat pellen. Laagje voor laagje kom je dieper bij je kern.

De reden waarom ik coach is vrij simpel. Ik wil je laten ervaren hoe het is om ongeremd je passies na te streven. Om blokkades die jou misschien al vanaf je kindertijd tegenhouden, te doorbreken. Alle opgeslagen spanning, emoties en patronen die we bij ons dragen, is alleen maar ruis op de lijn voor datgene wat je hier te doen hebt. Ik wil zoveel mogelijk ruis bij je weghalen. Zodat jij kan gaan doen waarvoor je bestemd bent. Zodat jij gewoon kan ‘zijn’.

Je kan mijn dienst ook wel zien als een emotionele detox. Alle shit eruit. Zodat je makkelijker kan verbinden met wie jij in de kern bent.

Meer weten? www.marissalangeveld.nl